Vi älskar verkligen hot & spicy i den här familjen. Därför är inte våra pepparbiffar som andras, de är pepprigare. Maken som kockar biffarna sa skämtsamt; "Det här är inget för blekfisar". Men i ärlighetens namn är många med oss är förtjusta i starka smaker, så varsågod här är ett LCHF-recept som heter duga!
INGREDIENSER
3 personer
- Ryggbiff ca 700 gram
- Krossad grönpeppar
- Grovmalen/krossad svartpeppar
- En rejäl skvätt grädde
GÖR SÅHÄR
- Skär ryggbiffen i tjocka skivor och ta bort kappan. Möra biffskivorna genom att banka på den med knytnäven.
- Krossa pepparn i mortel, blanda grön- och svartpeppar, strö den på biffarnas båda sidor och gnid in.
- Stek på ganska hög värme och lyft ur ryggbiffarna ur pannan.
- Slå en rejäl skvätt grädde i stekskyn så blir det en härlig "sås".
Ät och njut!
Här hittar du fler lchf-inspirerade recept
//Kikki
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar