onsdag 27 juli 2016

OCH Vad Blir Det För Nåt Till Middag?


Hos oss äter vi Skinkstek tillagad ungefär likadant som Högrevsstek alias högrevshöjdare - klar vid 18-tiden. Jag har en bit på 1½ kg och den får vara inne 3,5 timmar på samma värme som högrevssteken. Fläsksteken kan göras på nämnda skinkstek men det går också utmärkt att använda Picnicbog eller Fläskkarré. Kan bli en riktig budgeträtt om du håller koll på extrapriser.

Mer inspiration till mat och annat gott hittar du i mitt lchf-bibliotek. Det har redan hunnit bli en hel del recept på listan :-)

I afton ska vi också inviga GLASSMASKINEN Menuett inköpt på JULA på Storheden, Luleå - och laga lchf-glass och chokladsås-dito. Blir säkert mumsigt värre. Recepten har jag hittat på nätet. Glassreceptet är testat utan glassmaskin, nu blir det alltså med.

Här hittar du fler lchf-inspirerade recept

// Kikki


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Verktyg för nyhetsbrev