..............................................................

söndag

Vinterblek nej tack! Knep då solen håller sig undan...


Nu har vi snart maj månad och vem vill vara glåmig och vinterblek då? Men hur göra om du inte vill använda mer eller mindre ohälsosamma preparat för att få fin färg - när solen inte gör sitt "jobb"?

Lyckligtvis finns det flera knep för den som vill fuska fast på ett hälsosamt sätt. Här ska jag dela med mig av tre snälla, naturliga alternativ för att lyckas med solfusket.

1. Morotsolja
En lyxig ansiktsolja som både ger huden näring och en fräsch solkysst lyster. Morotsolja innehåller olja från avokado, solrosor och vetegroddar och är naturligt rik på A- och E-vitamin. Absorberas snabbt och ger ingen oljig look. Ur Rosenserien och ej testad på djur.
Läs mer och beställ HÄR


2. Brun utan sol
Absolut en favorit! En ekologisk brun-utan-sol för ansikte och kropp som passar alla hudtyper. Ger en fin färg med hjälp av vegetabiliskt DHA från sockerbetor. Färgen sitter i tre till fem dagar, önskas mörkare färg smörj oftare. Full effekt uppnås fyra till tio timmar efter behandlingen. Ur Rosenserien och ej testad på djur.
Läs mer och beställ HÄR3. Och sist men inte minst...
Ett effektivt andningsmönster ger en frisk och rosig hy helt enkelt eftersom du syresätter dig ordentligt - och det är bara en av fördelarna, det finns 7 till, minst!
Läs mer och utnyttja Gratis-erbjudandet HÄR


/ Kikki
Mer hälsoinspiration från mina kanaler finns på linktr.ee/kikkisandstrom 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar