..............................................................

söndag

Ljuset kommer åter och allting är klart - nästan!

Vårdagjämning häromdagen - sommartid från och med idag och det finns massor att glädja sig åt hos oss förutom detta. Illustreras av undertecknad, nyss uppstigen, osminkad, okammad och nyss uppstigen liggande raklång på hallgolvet. En färgklick på golvet i grått.


Nu är alla golv i huset på plats. Plus nya tapeter i hallen och bara lite "småpyssel" kvar i form av dörrfoder, golvsocklar plus funderingar kring vad vi ska skaffa nytt och inte i hallen och på andra ställen i huset. Bara trevligheter med andra ord. Ute lyser solen lockande, precis som det ska vara såhär års.


Jag har varit ute och kikat på hallspegel och annat för att få hallen så fin och välkomnande som vi tänkt. Vardagsrummet har också fått en ny matta som när allt är klart ska ligga framför vår soffa som är röd. Visst är den tjusig. Älskar att den har solens och naturens färger. Urmysig.


Just nu känns livet bara bäst. Flera veckors röra under golvbyte och tapetsering är tillända och bara det roliga återstår, att få ordning så att vi kan ta det lite lugnare och njuta av att vara i vårt hem 😊

Och snart grönskar det, även häruppe i Norrbotten! Ut i friska luften för att lapa sol och andas in den härliga våren som är på väg!

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar