..............................................................

onsdag

Håll magen i trim - en portion fibrer tack!


En portion fibrer, tack!

Det är inte alltid så lätt att veta om man får i sig tillräckligt med fibrer. Med Forever Fiber får du ett kosttillskott i form av ett vattenlösligt fiberpulver, där en portion ger dig hela 5 gram fibrer. Det kan bidra till att minska ditt sockersug och småätande genom att fibrerna fyller ut magen, till en effektivare matsmältning och en bättre mättnadskänsla. Forever Fiber har en neutral smak och kan enkelt blandas ut i ett glas vatten, annan dryck eller bli en bra rutin tillsammans med din dagliga shot Aloe vera gel. Fiberpulvret kan också strös över maten. Den smidiga portionsförpackningen gör det lika enkelt att ta med en portion till jobblunchen eller till vattenflaskan på resande fot.

Det finns så många utmaningar som stressar oss under en dag, men oron för bristen på fibrer är något du enkelt kan åtgärda.

Produktfördelar
  • Kan späs ut i dryck eller strös över mat
  • Motsvarar 3 ½ dl brunt ris eller 2 skivor fullkornstoast
Användningstips

Det finns många sätt du kan variera din portion Forever Fiber på. Så här, till exempel:
  • Blanda den i din smoothie
  • Använd den i din salladsdressing
  • Gör dina chokladbollar lite nyttigare
Forever Fiber är månadens produkt för Januari 2017 - bra att grundlägga goda vanor redan i början av året eller hur 😊 och innehåller minimalt med kolhydrater och kalorier per potion. Yippiee - superbra för oss som vill hålla vikten alltså! Kolla:

Klicka här för att beställa ForeverFiber
// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar