..............................................................

lördag

En skön känsla sprider sig i kroppen...


En tillbakablick till igår. En dag som gav verklig tillfredsställelse på alla plan. Jag åkte iväg med destination gymmet i Gammelstad, men det blev definitivt inte en spikrak väg från punkt A till punkt B.


När jag kört en bit fick jag syn på en vacker himmel som bara inte gick att motstå. Så en sväng ner mot Näset var helt nödvändig, vilket innebar en hel del pulsande i hög fart, för att inte missa tillfället att fotografera. Sen lika snabbt tillbaka till bilen och kurs på gymmet.

Ett hårt gympass där biceps, triceps, mage och ben fick sig en riktig genomkörare så det gjorde rejält ONT (=bra). En effektiv andningsteknik gör det möjligt att ta i det där lilla extra.  Sen hem och duscha som vanligt och middag, fredagstacos [the lchf-way] som vanligt och välmåendet spred sig och gav en skön känsla i hela kroppen.
Fredagen kröntes med bokläsning och fantastiskt mumsiga fläsksvålar. En påse på 150 gram delades mellan oss tre i familjen och saltades lite extra. Innehåller mindre än 0,5 gram kolhydrater.
Rena fullträffen om ni frågar mig 💪😇

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar