..............................................................

måndag

Vad litar du mest på - doktorn eller din egen kraft?


Ett vanligt scenario är att vi går till doktorn för den ena eller andra krämpan. Doktorn ställer diagnos och skriver recept, du hämtar ut piller på apoteket och börjar knapra i dig av dem. Och visst, det finns åkommer som kräver medicin och operation. Men du klarar av att ta hand om och lindra många kroppsliga problem. En del kan du också förebygga så att du slipper drabbas. En del kan du faktiskt bli helt fri från. Kan det vara sant? JO!

KROPPSLIGA PROBLEM ↔ STÖRD ANDHÄMTNING

Nästan alla kroppsliga problem hör ihop med störd andhämtning. Men det är inte lätt att säga vilket som kom först. Vi står med faktum att vi drabbats av den ena eller andra krämpan och att det är dags att ta till åtgärder. Men det finns ofta andra vägar att gå.

LEV ETT LÄNGRE OCH FRISKARE LIV

De lyckligt lottade som aldrig varit sjuka kan samla livspoäng genom att lära sig en effektiv andningsteknik. Du som är sjuk kan bli friskare eller helt frisk. Exempel på några sjukdomstillstånd som ofta hör ihop med en bristfällig andning – och kan förebyggas/lindras/botas med hjälp av en effektiv andningsteknik.

HÖGT BLODTRYCK    HJÄRTPROBLEM    ASTMA   STRESS    UTMATTNINGSSYMPTOM   DEPRESSION    SMÄRTTILLSTÅND   SÖMNPROBLEM    TRÖG MAGE

GÅ TILL DOKTORN MEN VAR DIN EGEN HUSLÄKARE

Om du är sjuk och behöver läkarvård ska du självklart gå till doktorn för att få hjälp. Kom samtidigt ihåg att ta hand om dig själv på bästa sätt. Lägg grunden till ditt fina hälsohus för ett längre och friskare liv genom att lära dig en effektiv andningsteknik. Det är inte svårare än att lära sig att cykla! Men en mycket värdefullare kunskap.

Jag andas in och jag andas ut...

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar