..............................................................

torsdag

Släpp in kärleken, glädjen och skrattet


Tänk dig hur du rent allmänt mår idag. Kanske du känner dig ganska låg på morgonen då du vaknar. Kanske det mesta känns besvärligt att ta itu med. Du går på automatik men det mesta känns trist och grått och det enda du har att se fram emot är semestern. Eller sett i ett längre perspektiv - pensionen. Kanske överdrifter men i stort sett går många av oss omkring och mår sådär halvbra. Vi får anstränga oss för att riktigt njuta av tillvaron, för att leva livet till 100%. Många tänker att de går i livets hårda skola och att det åtminstone är lärorikt.

HÖJ DIN MENTALA ENERGI

Genom att lära dig övningar och göra övningar i effektiv andningsteknik ökar din förmåga att leva med mer energi. Den effektiva andningen lär faktiskt vårt nervsystem att orka leva på en högre energinivå. Vid regelbunden träning kan du öka din förmåga att må bra långt utöver dina tidigare gränser.

SLÄPP UT GRÅTEN

Allt kan inte vara solsken hela tiden, självklart dyker det upp negativa känslor. Gör inte motstånd mot känslorna, utan tillåt dig att vara ledsen och gråta. Då går de lättare över. Andningsträning kan vara ett snabbt sätt att ta sig förbi motstånden vi har mot negativa känslor.

SLÄPP IN KÄRLEKEN, GLÄDJEN OCH SKRATTET

Vi gör inte bara motstånd mot negativa känslor. Samma sak gäller de positiva känslorna. Även här kan andningsträning vara ett utomordentligt sätt att ta sig förbi motstånden. Det sägs att det inte är brist på kärlek som plågar många av oss, det är motståndet mot den kärlek som omger oss.

DU BLIR ETT MENTALT UNDERVERK

Allt är relativt. Jämfört med tidigare kommer du att uppleva att du blivit ett mentalt underverk. Dina närmaste kommer att se din förändring. Och allt beror på att du gör andningsövningar och fulländar din andning. Du behöver inga dyra träningskläder, gymkort eller hjälpmedel. Allt du behöver har du inom dig. Det är både enkelt och fantastiskt eller hur :-)

Allt är gott och väl i min värld...

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar