..............................................................

tisdag

Känner du dig informationsbombad?


Informationen dundrar in från alla håll. Det kommer absolut hur mycket som helst via mailen. Du har fullt sjå med att uppdatera och hålla dig uppdaterad på sociala medier som facebook, twitter coh instagram. Vi kommunicerar vilt åt alla håll. Och det är svårt att hålla koncentrationen på EN viktig sak du ska göra när 999 andra saker knackar på din uppmärksamhet. Känns det igen?

BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

Försök hitta en balans i tillvaron. Det är inte lätt då du har andan i halsen, så det första du ska göra är att försöka placera andningen där den ska vara; djupt nere i magen. Stanna upp och ta några djupa och effektiva andetag. Gärna att du sätter dig ner 5 - 15 minuter och djupandas.

PRIORITERA HÅRT

Vi kan inte vara överallt på samma gång. Då blir det härdsmälta i hjärnan. Välj ut det som är viktigt - och då menar jag verkligen viktigt i din tillvaro. Välj bort resten. Jag lovar dig att du kommer att tacka dig själv.

ÖKAD KONCENTRATIONSFÖRMÅGA BLIR DIN BELÖNING

Rätt andning har stor betydelse för hälsan och andningsövningar är ett av de effektivaste sätten att förbättra hälsan, öka koncentrations- och prestationsförmågan, stabilisera psyket och hantera stress.

Andningen är grunden!

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar