..............................................................

söndag

Drömmer du om en smärtfri tillvaro?


Människan är ett tåligt djur. När det gäller fysisk smärta lär vi oss uthärda mycket. Både akut smärta och kronisk smärta hanterar vi. Ofta handlar det om att döva smärtan med medicin, så gott det nu går.
Men det finns ett annat sätt att hantera smärta. Både den som uppstår akut, då du t.ex. ramlar och slår dig rejält, eller bryter benet, och kronisk smärta som att ständigt ha ont i ryggen. Eller smärtan det innebär att föda barn.

DU KAN LINDRA ELLER ELIMINERA

Du kan använda en effektiv andningsteknik till att andas dig genom smärtan vid akuta smärttillstånd. Du kan sadla om från ytlig andning till effektiv andning genom att lära dig andningsövningar om du lider av kronisk smärta. Du kan minska eller rentav eliminera smärtan med effektiv andning.

GE DIG SJÄLV SYRE I PRESENT OCH UNDER KAN SKE

Kroppen behöver syre för att fungera optimalt. Därför finns all anledning för dig att förändra din andning från ytlig bröstandning till djup och avslappnad ”bukandning”. Andas in och magen åker ut, andas ut och magen åker in. Det är inte svårare än så.

15 MINUTER OM DAGEN

Träna andningsövningar 15 minuter om dagen och du lär dig ett effektivt andningsmönster som gör dig till chef över både akuta och kroniska smärttillstånd i din kropp. Det tjänar du på nu och i framtiden.

Det ska vara gott att leva

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar